X

Абитуриентските балове – в разгара на младостта

11 май 2011 | FASHION CALL

Абитуриентският бал е едно от най-вълнуващите събития в живота. Всяка пролет улиците на града се изпълват с млади, цветни и щастливи хора, празнуващи края на безгрижните години в училище.

Подготовката за бала също е така вълнуващ

fast payday loans

а и радостна. А баловете няма да са същите без точен избор на тоалет. За да прекарате добре една от най-важните вечери в живота си, си позволяваме да ви дадем няколко полезни съвета.

1. Не оставяйте избора на тоалета за последния момент. Най-важното в деня на абитуриентския ви бал е доброто настроение, но то лесно може да се помрачи от неприятности с облеклото ви. Затова подгответе тоалета си поне 2-3 седмици преди бала, за да имате достатъчно време да помислите, да го огледате, изпробвате или… да загубите някой килограм от вълнение.

2. Изберете удобно и приятно за носене облекло. Няма по-хубаво усещане от допира на удобната дреха и обувки. На 18 лесно ще преглътнете мазоли и стягаща рокля, но не позволявайте да изпадате в смешни и безпомощни ситуации, само за да блеснете.

3. Подгответе си връхна дреха. Да останеш до сутринта и да обикаляш града с радост от прекрасната вечер е незаменима тръпка. Вярно, че когато си млад, студът е само подробност от пейзажа, но подгответе поне една ефирна наметка, с която да посрещнете сутрешния хлад. Няма да съжалявате.

4. Пробна прическа и грим Тази дребна подробност ще ви спести тревоги в празничния ден. Доставете си това удоволствие и се превърнете за ден в принцеса няколко дни преди важното събитие. Опитайте отново и отново, докато стигнете до съвършения стайлинг, който ще ви даде комфорт за неуморни танци цяла нощ.


5. Резервен чорапогащник. Има ли нужда да коментираме защо този аксесоар е сред неизменно присъстващите в дамската чанта? Не че някой ще може да свали поглед от неотразимото ви лице и тоалет, но защо да мислите, че вместо това гледа в бримките?

6. Прегледайте техники за това как да изглеждате страхотно на снимки. Специалистите съветват, че винаги трябва да гледате леко в страни и да избягвате да ви снимат в анфас. Може да ви се струва маловажно, но това са снимките, които всички ще искат да видят, а вие искате да изглеждате неотразимо.


6. Вземете си доброто настроение и желание за купон. Това е всичко и… Попътен вятър, момичета!

Коментари

коментари

Оставете коментар

205 1

*

Последни коментари | 1 коментара

  1. Димитрина

    Бях абитуриента миналата година и си изкарахме много добре с класа. Съгласна съм, че е много важно да си с удобно обувки и с връхна дреха 🙂 Не че аз го направи х де :-))