X

Вълшебният свят на Disney & Pandora вече в България

5 октомври 2017 | FASHION CALL

by Mimi’s Fashion Moments

Героите от филмчетата на Дисни водени от Мини и Мики Маус вече са тук под формата на бижута и малки, сладки талисмани за гривни и колиета. Благодарение на PANDORA от този месец ще се случват истински магически и приказни неща. Единственото правило, за да ги видите е да вярвате в чудесата, така както сте го правили, когато сте били малки.

Някои от вас знаят, че PANDORA предлагат колекцията Disney x PANDORA повече от година, но извън нашия континент. Сега тя идва в Европа и в България, разбира се. Тази колекция въплащава всички детски спомени и прекрасни усещания от детството на всяко пораснало момиче. Спомням си моментите, когато бях безгрижна като Мини Маус и носех панделка в косите си, мечтаех си за стъклени пантофки и да бъда целуната от принц. Сега тези същите моменти и мечти ги преживява и дъщеря ми. Толкова и се радвам, че мечтае по детски и все още живее в приказен свят. Смятам, че приказните герои изграждат голяма част от характера на човек и играят много важна роля в живота на едно дете. А, какво по-хубаво от това, винаги да носите със себе си (под формата на аксесоар) любимия герой.

„Не забравяйте, че всички възрастни сме всъщност пораснали деца. Обичайте и се забавлявайте с детето в себе си. Така животът е по-хубав… Познавам много възрастни, които са запазили детския си поглед към света. Те не се страхуват да се радват на малките удоволствия и да се наслаждават на всичко, което животът им предлага – макар понякога то да не е много.“ Уолт Дисни

От днес може да намериш колекцията Disney х PANDORA в магазина на PANDORA в Сердика Център.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

Коментари

коментари

Оставете коментар

596 0

*