X

Какво ново есен/зима 2018

24 август 2018 | FASHION CALL

Малко по малко лятото си отива и е време да смениш гардероба си за есента. Вече можеш да откриеш новите модели заредени в нашите магазини и да се подготвиш за новия сезон. Комфортът и естествените материи са водещи сред модните брандове. Присъствието на различни цветове и принтове също се наблюдава на модния подиум. Като по-популярни ще са животинските принтове и наслояването на дрехи. Наблюдава се и връщането на винтидж модата от 80-те с текстили като тиуд, кожа и разбира се много блясък.

Ето и селекцията, която сме ти подготвили и вече може да откриеш в нашите магазини.

Fusion

В магазин Fusion те очакват най-актуалните младежки брандове. Голямото разнообразие от облекла и аксесоари ти дава възможност да намериш цялостен аутфит, с който да си истински модерен тази есен. Научи новостите около брандове като Pepe Jeans, GAS, Diesel, Super dry. Бъди уникален и изрази себе си. Разгледай ги на етаж 1.

 

Scandal

Ако искаш да си в крак с модата, задължително трябва да посетиш магазин Scandal. Освен богато разнообразие от световно известни марки, тук ще откриеш и всички водещи модни тенденции за новия сезон. Посети магазинът на етаж 1.

Reply

Както знаем денимът не излиза от модните тенденции. Един от водещите брандове за деним – Reply те очаква с новите си модели на етаж 1. Брандът олицетворява младия и бунтарски дух с истинско италианско качество. Удобни материи и нови технологии. Не пропускай да пробваш новите модели дънки и да се подготвиш за есента.

Totally Erected Store

С новата си локация на етаж 1, Totally Erected Store те очаква с изцяло обновена визия и популярни модни трендове. Не пропускай да разгледаш водещите световни брандове, както и българския бранд Totally Erected.

Humanic

И тази есен при обувките ще се радваме на комфорт и качествени материали. Кожата и велурът са сред водещите текстили, а моделите са все по-нестандартни и красиви. С богато разнообразие от брандове, те очаква и магазин Humanic. Намери най-новите предложения на етаж 1.

HÖGL

С комплимент към всяка дама, HÖGL съчетава всички модни тенденции с качество и удобство. Австрийският бранд ти предлага голямо разнообразие от популярни за сезона модели, както и класически и елегантни обувки, които са подходящи за всеки повод. Обувките с марката HÖGL хармонират и подчертават стила на своя собственик благодарение на удобното прилягане към ходилото. Посети магазинът на етаж 0.

Distict

Градски стил и модерна обстановка в магазин District ще откриеш всички нови спортни модели от Nike, Adidas, Reebok, Puma и още много популярни брандове, подходящи за активни и модерно мислещи хора. Посети ги на етаж -1.

Коментари

коментари

Оставете коментар

116 0

*