X

Таланти и Отличници в Сердика Център

В работата си ние, екипът на Сердика Център, винаги сме се стремили да превърнем това място в средище за забавление от различен тип. Наша цел е да ви накараме да се чувствате уютно и приятно, а освен това и да се забавлявате.

В т

buy viagra

ози смисъл, Сердика Център не остава встрани от националните празници и каузи. За нас е удоволствие и мисия да подкрепяме умните и талантливи Българи. И така, тъй като искаме да подкрепим и стимулираме децата с артистични заложби, както и да поощрим будните българи, посветихме месец май на знанията, таланта и уменията. Едва ли има по-подходящото време да направим това от навечерието на празника на Славянската писменост и култура, 24 май.

Почивните дни преминаха под знака на изкуството, таланта и науката. В събота, 14 май, проведохме конкурс за млади таланти, който събра деца с различни артистични умения, а в неделя, 15 май, изпитахме знанията и духа за предизвикателства на най-любознателните ни посетители в забавно състезание-викторина. Ако не сте дошли при нас през уикенда, има за какво да съжалявате. И двата дни преминаха в приятната компанията на водещия Део, човека с неизчерпаемо и заразитрелно добро настроение.


В събота деца от цяла България показаха своя талант – бъдещи световни певци и танцьори дадоха най-доброто от себе си в борба за наградите. Изключително разнообразната конкурсна програма включваше оперно пеене и поп музика, народни танци, класически балет и модерен танц. Професионалното жури в състав Петя Данкова (вокален педагог), Ники Дограмаджиев (актьор) и Захари Младенов (брейк танцьор) коментира и оцени всеки талант, като участниците с най-висок резултат получиха награди – безплатно обучение в школитe за изкуства Dance Palace Sofia и Voice Academy. Щастливи сме, че под покрива на Сердика се случи тази прекрасна цветна феерия от талант, енергия, младост и настроение.

А в неделя, 10 отличника на Сердика Център устояха на изкушението от прекрасното време навън, за да ни покажат, че нашите приятели са много умни, съобразителни, будни, жадни за знания и забавление. Два отбора – „Ягодка“ и „Черешка“ – премериха сили, знания и бърз ум в оспорвана и почти равностойна битка. Участниците от отбора-победител „Ягодка“ спечелиха уикенд пакети за двама в български културно-исторически селища, а противниковият отбор бе поощрен с ваучери за покупки в магазини на Сердика Център на стойност 50 лв.


Благодарим на талантите и отличниците, който дойдоха и показа, че умните и талантливи българи са много и винаги успяват.

Всички снимки може да намерите в албумите „Таланти“ и „Отличници“ в страницата ни във Facebook.

Коментари

коментари

Оставете коментар

39 2

*

Последни коментари | 2 коментара

  1. Гергана

    Чудесни инициативи. Децата искрено се забавляваха в събота, а Део има страхотен подход с тях 🙂

  2. Tanya

    Браво, много забавно беше 🙂