X

Пътешествия във времето

За всички е известно, че в Сердика Център ежемесечно провеждаме игра с голяма награда – екскурзия в чужбина. Наградите винаги са подчинени на определена тема и винаги искаме да подарим на нашите посетители и клиенти, пазарува

ли над 50 лв., страхотно изживяване на екзотично и приятно място.

През студената зима искахме да ви зарадваме, като ви подарим екскурзии до топли страни. Светла Костадинова спечели екскурзия за двама до Дубай, Димитър Костов – до Малта, а Славина Цонева – до Истанбул. Все топли и екзотични местенца, отмора и наслада за сетивата.

Играта продължава и през следващите три месеца, а темата този път е „Пътешествия във времето“. Пътешествия във времето, защото дестинациите, които сме предвидили като награди, са европейски центрове на култура, изкуство и история. Трите града, събрали векове световно наследство, до които решихме да ви подарим екскурзия за двама през идните три месеца, са Лондон, Флоренция и Амстердам. Доста изкусителни награди, нали?

Всички условия за игрите ни ще намерите в официалния ни сайт в раздел „Събития“. Имената на щастливите късметлии се публикуват и във страницата ни във Facebook.

Нека пътуваме заедно назад във времето и ни позволете да ви подарим красотата на Европа.

Коментари

коментари

Оставете коментар

30 1

*

Последни коментари | 1 коментара

  1. Evelina Grigorova

    Много добър избор на дестинации. Ще очакваме с нетърпение жребия.