X

Сердика Център дава сцена на таланти и отличници

27 април 2011 | Сердика Център

Месец май в Сердика Център ще бъде особено интересен. Не само защото тогава са вълнуващите абитуриентски балове, не само защото пролетта е все по-красива, а и защото честваме един от най-светлите празници – 24 май.

По този повод

cialis from canada

замислихме няколко конкурса за вас – нашите гости, в които ще можете да дадете воля на жаждата си за знание, ще задоволите желанието си за изява и ще проявите своите таланти.

Конкурсите са два – „Талантите на Сердика Център” и „Отличниците на Сердика Център”.

За да се включите в „Талантите”, трябва да притежавате огромна страст към танца, пеенето или актьорското майсторство и да сте на възраст между 7 и 18 години. Може да намерите всички подробности за участие в този конкурс на официалния ни уеб сайт както и във Facebook страницата ни. До крайния срок за събиране на видео материалите остават броени дни – 10 12 май 2011 г. Разбира се, има и страхотни награди, които целят да ви помогнат да развиете таланта си още повече – безплатно обучение във водещи школи по изкуствата.

Другият конкурс – „Отличниците” е за всички, които обичат предизвикателствата за ума и нямат нищо против една динамична мозъчна буря. Тук няма ограничение за възрастта. Първата му част ще се проведе от 2 до 12 май във Facebook страницата ни, където ще мерите сили и знания с най-умните от най-умните. А на 15 май в Сердика Център ще се състои същинското състезание за отличници, с водещ Део. Наградите отново са неустоими: 5 уикенд пакета за двама в културно-исторически селища в България, където умниците ни ще затвърдят знанията си, както и 5 поощрителни награди – ваучери на стойност 50 лв.

Развихрете се и покажете най-доброто от себе си. Очакваме ви!

Коментари

коментари

Оставете коментар

42 2

*

Последни коментари | 2 коментара

  1. Таня

    Аз нямам смелост да се пробвам в нито един от двата, но успех на всички умници и талантливци

  2. Eva

    Поздравления за интересните конкурси!
    Дори мисля да се пробвам във втория 🙂