X

Как да пазаруваме разумно на Супер Петък

22 ноември 2018 | Сердика Център

Еуфорията покрай намаленията през Супер Петък с всяка година става все по-голяма и по-голяма. Но не забравяй, че трябва да пазаруваш разумно и премерено. Не е нужно да купуваш неща, които никога няма да ти влязат в употреба или просто са ненужни. От друга страна обаче, супер петъкът си е един много добър вариант да си купиш нужните неща за новия сезон на изгодна цена. Както знаеш, той е винаги към края на ноември, което си е почти началото на зимния сезон и времето, в което сменяме гардероба си. Преди да се впуснеш в големите харчове по магазините, ще ти дадем няколко съвета за по-разумно пазаруване. Защото паразуването при нас е истинско удоволствие.

Week&Shop MDL, ниво 0

 

1. Направи си списък с нещата, които са ти нужни. Много по-лесно можеш да се ориентираш в голямата лудница, какво точно искаш да пазаруваш и в кои магазини ще го откриеш. Помисли кои са артикулите, които ще ти трябват за новия сезон и преди всичко се сдобий с тях.

 

Giulian, ниво 0

 

2. Разгледай и си набележи предварително. В повечето ни магазини намаленията, или започват няколко дни по-рано, или продължават и през уикенда. Така че имаш достатъчно време, да се разходиш преди самото еуфорично пазаруване и да набележиш неща, от които имаш нужда. И дори при възможност да си ги купиш с намаление.

 

Aquamarine shoes and bags, ниво 1

 

3. Първо посети тези магазини, в които си сигурна, че ще пазаруваш. Ако чакаш намаление на определена стока, предварително се увери, че има наличен размер и той е подходящ за теб. Разгледай артикулите, които наистина те вълнуват и бъди готова само за покупка.

 

Week&Shop MDL, ниво 0

 

4. Следи цените в няколко магазина, за да се увериш, че ще вземеш на най-ниската. Най-често се случва, когато актиркулът, който искаш да вземеш се предлага в няколко магазина.

 

L’Occitane, ниво 0

 

5. Не взимай неща, от които нямаш нужда, само защото ти се е видяло евтино. Още повече, ако си с ограничен бюджет. Имаш достатъчно време да обмислиш всичките си покупки предварително и да отделиш нужните средства за закупуването им.

 

Giulian, ниво 0

6. Винаги купувай, когато харесаш, цената е изгодна и имаш нужда. Не се колебай, защото после може да няма размер или да го няма изобщо.

 

Week&Shop MDL, ниво 0

 

7. Информирай се кога започват намаленията в магазините, от които искаш да пазаруваш. Също така прецени в кои часове е най-добре да ни посетиш.

 

Aquamarine shoes and bags, ниво 1

8. Информирай се, кои магазини участват в намаленията и какви процентни намаления предлагат. В някои от магазините ни намаленията стигат до 70%.

 

Marella, ниво 0

9. Планирай бюджета си. Най-важното нещо е предварително да си планирал бюджета, който можеш да похарчиш в този ден.

 

MAX&Cо., ниво 0

 

Очакваме те този Super Friday за едно разумно и вълнуващо шопинг изживяване с намаления до 70%.

 

 

 

 

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

100 0

*