X

Машина на времето

11 септември 2018 | Сердика Център

Искаш ли да се върнеш назад във времето? Този месец сме ти подготвили едно наистина интересно събитие, което ще ти покаже емблематични моменти от запомнящи се десетилетия. Ще се запознаеш с интересни факти от 20-те, 70-те и 90-те години на миналия век. Ще разбереш каква е била модата, музиката, киното, културата и още много. Не пропускай да се впуснеш в нашата машина на времето и да се забавляваш. А днес ще те запознаем с някои от брандовете, създадени през тези десетилетия.

Радио 20-те

От 10 до 16 септември в Сердика Център изложбата „Машина на времето“ ще те върне в най-интересните моменти от това десетилетие и ще ти покаже защо то е променило всичко.

А знаеш ли, кои популярни брандове са създадени именно тогава? Сега ще ти покажем:

  1. ConverseПопулярният модел Chuck Taylor All Stars е създаден в началото на 20-ти век, като обувка за баскетбол. Дизайнът на Chuck Taylor All Star остава до голяма степен непроменен от въвеждането му.

2. Palmers – Една от водещите компании за бельо създадена през този период в Австрия.

3. Lee Cooper –  Създадена в Англия, тази марка остава популярна със своите дънкови артикули и до ден днешен.

4. Seiko – Популярната японска компания е известна в цял свят със своите ръчни и стенни часовници, електроника и бижута.

 

Радио 70-те

От 17 до 23 септември в Сердика Център изложбата „Машина на времето“ ще те върне в най-интересните моменти от 70-те години на миналия век и ще ти покаже защо то е променило всичко.

Запознай се с някои от нашите брандове, които са създадени през този период:

  1. L’Occitane – През 1976 г. , 23 годишният Оливие Босан започва да дестилира етерично масло от розмарин за продажба на местните пазари. Той разширява своето производство от масла през сапуни до кремове, вдъхновявайки се от земята, на която е израснал – Прованс, за да внесе натуралната красота в домовете по цял свят.

 

2. Sisley – Част от небеизвестната Бенетон груп компания, Sisley е създадена през 1972г.

3.  Paul&Shark – Италиански моден бранд създаден през 1975г.

 

Радио 90-те

От 24 до 30 септември в Сердика Център изложбата „Машина на времето“ ще те върне в най-интересните моменти от това десетилетие и ще ти покаже защо то е променило всичко. А ето и нашата селекция от популярни брандове, които са създадени именно през 90-те:

  1. Elisabetta Franchi – Италиански бранд създаден през 1998 г., който много бързо се превръща в разпознаваемо име в модните среди. Интересен факт е, че всеки сезон предлага емблематична за него чанта, превърнала се в бестселър.

 

2. Lush – Създадена през 1995 г., марката Lush ти предлага ръчно направени продукти за лице и коса с изцяло натурален състав. Бихме добавили и невероятен аромат.

Не пропускай да се впуснеш в „Машина на времето“ и да се запознаеш с всички тези популярни и интересни факти, които сме ти подготвили.

Очакваме те!

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да получаваш още повече интригуващи модни съвети и оферти.

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

73 0

*