X

Подготовка за Halloween

26 октомври 2018 | Сердика Център

Хелоуин е сравнително нов празник за нас, но от няколко години набира все по-голяма популярност. В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември група от деца или младежи се превръщат в страховити създания и обикалят по къщите с въпроса “Пакост или лакомство?”. За някои държави това е празник, който има определена символика, но при нас е по-скоро за забавление. Седмица преди Хелоуин, започва подготовка и украса на къщите, както и търсене на маскировка. От дворовете и прозорците на къщите се виждат светещи тиквени фенери, скелети и паяжини. Колкото по-страшно изглежда, толкова по-добре.

Започни подготовката си с нас и нашите предложения.

Imaginarium, ет. 0

Костюм

Един от най-важните детайли е костюмът. Сред най-популярните за момичетата са вещица, паднал ангел, вампир. При момчетата често срещани са скелетът, зомби, върколак или граф Дракула. Не пропускай да добавиш и подходящ аксесоар – страховита маска, рога, остра шапка или пък вампирски зъби. Ще откриеш голямо разнообразие от костюми на всякакви плашещи създания, а и не само. В днешно време може да избереш и костюм на любим филмов герой, музикален идол или всичко, което ти дойде на ум. Сега е моментът да развихриш въображението си и да намериш това, от което имаш нужда от нашите предложения.

H&M, ет. 0 и ет. -1

H&M, ет. 0 и ет. -1

Imaginarium, ет. 0

Imaginarium, ет. 0

H&M, ет. 0 и ет. -1

Грим

Гримът е втората по важност част в цялостната Хелоуин визия. Без него, костюмът няма да бъде толкова внушителен. Много от брандовете лансират специални лимитирани Хелоуин колекции преди празника. Някои пък от тях поддържат по-тъмни нюанси в актуалните си линии. Избери си някое тъмно червило и заложи на повече блясък.

RADIANT, ет. 1

RADIANT, ет. 1

LUSH, ет. 1

LUSH, ет. 1

LUSH, ет. 1

Украса на дома

Първо и най-важно нещо – направи си тиква. Това е нещо, което и сам можеш да измайсториш. Издълбаваш тиква, декорираш и имаш перфектната Хелоуин украса. Използвай прежда или памук за паяжините, в които да се вплитат твоите гости, а за още по-страховита обстановка остави осветлението само от свещи. Виж нашите предложения от Light House, определено ще направят празника ти още по-автентичен.

LightHouse, ет. 1

LightHouse, ет. 1

LightHouse, ет. 1

Imaginarium, ет. 0

Ние вече започнахме подготовката за Хелоуин и те очакваме от 26 октомври до 02 ноември, пазарувай с приятели, семейство или колеги на обща мининална стойност 50 лв. и се впусни в тайнственото ни предизвикателство. Този Хелоуин Сердика Център се превръща в ESCAPE ROOM заедно с Декстрофобия! Очакваме те!

Коментари

коментари

Оставете коментар

106 0

*