X

Liqui Moly ще си партнира с Chicago Bulls

25 октомври 2018 | Сердика Център

През новия баскетболен сезон на NBA Liqui Moly ще тича с Биковете!

В края на септември производителят на моторни масла и добавки №1 в Германия обяви своето двугодишно партньорство с легендарните Chicago Bulls.

„Това е най-мащабната ни спонсорска програма, правена някога в Северна Америка”, сподели Питър Бауман, маркетинг мениджър на Liqui Moly, „Надяваме се, че влиянието на това партньорство ще се усети и далеч извън пределите на САЩ – NBA е най-популярната баскетболна лига в света, а милионите лоялни и отдадени фенове на Chicago Bulls са разпръснати навсякъде по света.”

Liqui Moly ще се настани удобно в „дома” на Chicago Bulls  спортната зала United Center в Чикаго, най-голямата по обем спортна арена в САЩ. Това включва постоянно присъствие на логото на LM върху двата баскетболни коша, дигиталните табла в залата, рекламни пана, както и в социалните мрежи. Liqui Moly ще имат възможността да канят баскетболните запалянковци сред своите клиенти да гледат игрите на живо.

Атрактивен спорт, световноизвестна лига и страхотен отбор с милиони последователи за нас това е перфектната комбинация!

Баскетболният отбор има богата 50-годишна история и редица ненадминати постижения и рекорди – Биковете са печелили всеки финал на NBA, на когото са играли. От там започват пътя си едни от най-големите баскетболни звезди, сред които Майкъл Джордан, Скоти Пипън, Денис Родман, Дерик Роуз, Хоръс Грант, Джими Бътлър, както и треньорът Фил Джаксън.

Изключително доволни сме, че намерихме такъв силен партньор в лицето на Liqui Moly. Първокласна марка със световен обхват, която споделя нашия стремеж към качество и високи постижения”, коментира Матю Коб, вицепрезидент на отдел Бизнес стратегия и анализ в Chicago Bulls.

Въпреки че от Liqui Moly спонсорират предимно събития, свързани с мотоциклетните спортове, марката постепенно разширява присъствието си и в други спортни дисциплини. Компанията е спонсор от няколко години на германския баскетболен отбор Ratiopharm Ulm, както и на американския отбор по хокей LA Kings.

Liqui Moly е компания, създадена преди повече от 60 години, експерт с дългогодишни традиции и опит в производството на моторни масла и добавки. Всички продукти с марка Liqui Moly се разработват и произвеждат в Германия и подлежат на сериозни тестове и контрол, които доказват техните неоспорими и ненадминати качество и ефективност. Днес продуктовата гама на компанията обхваща около 4 000 артикула, с водещо присъствие на пазара на автомобилни масла и добавки в над 120 държави.

Продукти Liqui Moly можете да откриете в магазин Motopoint в Сердика Център, на ниво -1.

 

 

 

Коментари

коментари

Оставете коментар

29 0

*